Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af børne- og familieforsker Per Schultz-Jørgensen

Onlineforedrag: Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

Onlineforedrag: Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

Opdragelse til livsmod og bæredygtighed

Følg med online hjemme fra sofaen, når børne- og familieforsker Per Schultz-Jørgensen denne aften taler om et højaktuelt emne.

Vi står over for enorme udfordringer med hensyn til klimaforandringer og dagligt oplyses vi om krisen for vores klode og civilisation. Også børn oplever, at verden er udfordret, og mange børn går med bekymringer for fremtiden. Børns klimaangst er kommet ind i sproget. Derfor skal vi støtte børn i udviklingen af livsmod og vejen frem er et liv i større bæredygtighed, hvor børn er inddraget, og hvor de sammen i familien handler og aktivt nedbringer deres CO2-udslip. Livsmod er at tro på sig selv og have et positivt perspektiv. Det stiller krav til os som forældre og til den familiefortælling, som vi skaber omkring vores børn og opdragelsen.

Sådan deltager du i det online foredrag:

Foredraget foregår via programmet Zoom, som er nemt at downloade og bruge. Se hvordan du downloader Zoom. 

Når du tilmelder dig, vil du modtage et link til deltagelse.

 

Dette er et den online version af foredraget, som også afholdes fysisk. Læs mere om deltagelse i foredraget med fysisk fremmøde.