Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af Jørgen Steen Nielsen, journalist, forfatter og foredragsholder i FOF Aarhus

Onlineforedrag med Jørgen Steen Nielsen

Onlineforedrag med Jørgen Steen Nielsen

Som gjaldt det livet - Til den nye klimabevægelse

Klimaudfordringen er højaktuel, og det haster med handling, hvis katastrofer skal afværges. Men omstillingen til en grøn økonomi skal klares, samtidig med at den voksende økonomiske og sociale ulighed håndteres.

Denne dobbelte krise har udløst to parallelle bevægelser: De unges klimaoprør for at få forældregenerationen til at tage ansvar samt et spirende socialt oprør med krav om retfærdig omfordeling – tilsammen et krav om grundlæggende forandringer af måden, vi har indrettet økonomien og samfundet på.

Kom med til et tidsrelevant og tankevækkende onlineforedrag, som tager udgangspunkt i bogen af samme titel (2019). Jørgen Steen Nielsen advarer om de truende perspektiver, beskriver det nye oprør og appellerer om reaktivering af demokratiet og aktiv inddragelse af borgerne som eneste vej ud af den dobbelte krise. Er det muligt? ”Vi ved ikke, at det er umuligt” svarer Jørgen Steen Nielsen.

Sådan deltager du i det online foredrag:

Foredraget foregår via programmet Zoom, som er nemt at bruge enten via din internet browser eller du kan vælge at downloade det her: Se hvordan du downloader Zoom. 

Når du tilmelder dig foredraget, vil du modtage en meddelelse om, hvordan du tilgår arrangementet online.