Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af mand som sidder og skriver - forfatterkursus

Forfatterværksted - online

Forfatterværksted - online

Går du med en fortæller i maven, men har svært ved at få den gode historie ned på papiret? Gennem oplæg, skriveøvelser og samtaler vil du på dette forfatterværksted gennemgå hele processen med at skabe en historie.

Vi kigger på, hvordan du kan strukturere din skriveproces, hvordan du kan få nye idéer, hvordan du kan bruge forskellige former for dramaturgi til at gøre din historie sammenhængende og spændende. Vi ser også på, hvordan du kan udvikle dine karakterer og skrive levende dialoger. Til sidst vil du stå med et færdigt udkast til en novelle eller et kort manuskript, skabt helt fra bunden af.

Undervisningen foregår online i et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Vi benytter et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren, når kursusstarten nærmer sig.

Kurset er for både begyndere og letøvede. Der er plads til max. 10 deltagere på holdet.