Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af guitar, undervisning i FOF Aarhus

Online musik og sang

Lær musik og sang på online kursus i FOF Aarhus

Vil du gerne lære at spille på et instrument eller måske blive bedre til det, du allerede kan? Eller har du lyst til at dykke ned i musikteori og sang? Så har du nu mulighed for at udfolde din interesse og dygtiggøre dig på online musikkurser i FOF Aarhus.

Med den online musikundervisning kan du dykke ned i musikkens verden, få professionel undervisning og dele din passion for musik og sang med andre. Undervisningen laves som fjernundervisning, så du kan deltage derhjemme, eller hvor du end er i verden. Det hele foregår live, så du kan stille spørgsmål og få grundig vejledning.

Online musik og rytmik
Giv dig selv og din baby en unik oplevelse sammen med online musik og rytmik. Her skal vi synge, klappe, bevæge os og have det rigtig hyggeligt, mens du hjælper med at stimulere dit barns motorik, sprog, rytmeforståelse, balance, koncentration og søvn.

Onlinekurserne i musik og sang foregår via programmet Zoom, som er let at downloade og bruge. Se en guide til at downloade Zoom.