Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af mand der spiller guitar

Online Bluesguitar - begyndere/letøvede

Online Bluesguitar - begyndere/letøvede

Bluesmusikken er et universelt musikalsk sprog og spilles i hele verden. Kurset fokuserer på akkordspil, hvordan man kommer i gang med at spille en blues-solo samt små tips og tricks til at få sin blues til at "lyde af mere".

Kurset henvender sig både til begynderguitaristen og dem, der har spillet blues før. Det er absolut ikke et krav at du har prøvet at spille en solo før, men det er dog en fordel hvis du kan de basale guitarakkorder. Bluesguitar er superfedt og brugbart, hvad end man er til rock, pop, jazz eller noget helt fjerde.

The blues is easy to play, but hard to feel - Jimi Hendrix.

Undervisningen foregår online via programmet Zoom. Det er gratis at downloade og bruge programmet. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.