Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af en sangskriver med en guitar

Online sangskrivning

Online sangskrivning

På dette online weekendkursus vil du lære en række håndgribelige teknikker til, hvordan du skriver en sangbar tekst og melodi. Gennem forskellige konkrete øvelser, arbejder vi med de forskellige elementer, der er i en sangskrivningsproces.

Underviser Jonas Suni ligger op til at I i fællesskab får skabt et trygt (online) rum, hvor I kan dele sange og refleksioner med hinanden. Kurset vil veksle mellem at Jonas gennemgår relevant teori og værktøjer fælles for holdet, tid hvor I sidder hver især og arbejder med jeres sange, med udgangspunkt i de øvelser og teknikker Jonas præsenterer jer for og til sidst mulighed for at spille jeres sang(e) for hinanden.

Kurset foregår online via programmet Zoom. Det er gratis at downloade og bruge programmet. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.