Skip to content
Gammelt koreansk byggeri i en gade i Seoul med udsigt. Koreansk sprogkursus ved FOF Aarhus

Koreansk 1 - intensivt onlinekursus

Koreansk 1 - intensivt onlinekursus

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil lære at føre en samtale på koreansk og kunne begå dig i hverdagssituationer i Korea. Gennem undervisningen vil du også opnå kendskab til koreansk kultur. Kurset er et intensivt forløb med undervisning 5 dage om ugen i 2 uger – se kalenderen nedenfor.

Vi vil have fokus på at træne talefærdigheden, men da der er tale om et begynderkursus, vil vi i starten også bruge tid på at lære at læse og skrive det koreanske alfabet, Hangeul. Selvom Hangeul er let at lære, skal du regne med også at bruge en del tid derhjemme på at lære alle bogstaverne.

Undervisningen foregår via Zoom, som er meget enkel at bruge. Du vil inden kursusstart få tilsendt en indbydelse fra din underviser.

Vi tager udgangspunkt i lærebogen New Sogang Korean 1A Student’s book og den tilhørende workbook. Begge bøger kan købes online og koster sammenlagt ca. 375 kroner + fragt. Bogen kan købes mange steder, men den tyske hjemmeside www.koreanbook.de forhandler bøgerne og sender til Danmark uden told, da det er inden for EU. Der er relativt lang leveringstid pt., så vent ikke til sidste øjeblik med at bestille bøgerne. Hvor det er nødvendigt, vil underviseren desuden gøre supplerende materiale tilgængeligt i en dropbox.

Undervisningsmaterialerne er ikke inkluderet i prisen.