Skip to content

Information om covid-19

Senest opdateret: 2. september kl. 9.30 

Velkommen indenfor - uden restriktioner

Alle covid-19-restriktioner i FOF Aarhus er nu ophørt, og vi glæder os sådan til at se dig på et væld af spændende kurser, foredrag og aktiviteter!

Det betyder, at der ikke er krav om coronapas, mundbind eller afstand på kurser og aktiviteter i FOF Aarhus.

Er du blevet glad for at dykke ned i dine interesser hjemmefra, så gå også på opdagelse i de mange online aktiviteter, som du stadig kan finde på hjemmesiden.

Rengøring og hygiejne
I FOF Aarhus vil vi fortsat have særlig fokus på udluftning og rengøring af kontaktpunkter, redskaber og lignende. Du vil som deltager have adgang til håndvask eller hånddesinfektionsmiddel på undervisningsstederne, og vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit.

Tak for din hjælp
Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte: Hold afstand, vask/sprit hænder, host eller nys i dit ærme, begræns fysisk kontakt og bliv hjemme, hvis du er syg.

Derudover vil vi bede dig være opmærksom på følgende:

 • Husk at vaske hænder eller spritte af, inden du kommer. Medbring gerne selv håndsprit.
 • Kontakt os hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os.
 • Bliv hjemme hvis du har været i nærkontakt med en smittet.

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Kulturministeriets hjemmeside og coronasmitte.dk
Du kan også ringe til corona-telefonen og få hjælp og vejledning.

Særlige forholdsregler for de enkelte fagområder

 • Bevægelseshold

  Det er nu igen muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Der vil være sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet, men det er ikke et krav, at du spritter redskaberne af. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

  Du kan se en oversigt over de redskaber, som du eventuelt vil få brug for her.

  Omklædningsrummene må også benyttes, og der vil være sprit tilgængelig, så du kan spritte af, hvis du ønsker det.

 • Før-/efterfødselshold

  Vi afholder online fødselsforberedelse og ve-træning! Der kommer løbende nye hold.

  På hold med fysisk fremmøde:
  Det er nu igen muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Der vil være sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet, men det er ikke et krav, at du spritter redskaberne af. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

  Hvis du vil benytte vores puder, kan du evt. medbringe et pudebetræk eller lagen.