Skip to content

Vi åbner for tilmelding til alle efterårets hold d. 9. juni - men vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, så hold øje når der kommer nyt!

Information om covid-19

Senest opdateret: 27. januar kl. 12.00

Velkommen indenfor i FOF Aarhus igen - uden restriktioner!

Fra tirsdag d. 1. februar er der ikke længere nogen corona-restriktioner, når du deltager i kurser, foredrag og aktiviteter i FOF Aarhus. Det betyder, at der ikke er krav om coronapas, mundbind eller andet.  

Vi udbyder stadig online aktiviteter, så du kan fortsætte med at dykke ned i dine interesser hjemmefra. Gå på opdagelse på hjemmesiden, hvor du bl.a. finder mange online sproghold.

Retningslinjer for undervisningen:

Rengøring og hygiejne
I FOF Aarhus har vi særligt fokus på udluftning og rengøring af kontaktpunkter, redskaber og lignende. Du vil som deltager have adgang til håndvask eller hånddesinfektionsmiddel på undervisningsstederne, og vi opfordrer til, at du også selv medbringer håndsprit.

Generelle råd om forebyggelse af smitte
Når du deltager i aktiviteter hos os, beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes generelle råd om forebyggelse af smitte:

 • Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
 • Hold afstand
 • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit.
 • Kontakt os hvis du bliver testet positiv for coronavirus efter at have deltaget i undervisning hos os.

Vi gør opmærksom på, at vi i visse tilfælde videregiver oplysninger om deltagere, når vi bliver kontaktet af smitteopsporingen.

Vi følger situationen omkring coronavirus tæt og opdaterer retningslinjerne løbende. Vi opfordrer til, at du også selv følger med i myndighedernes aktuelle anbefalinger og de seneste opdateringer her: coronasmitte.dk

Er du i tvivl om noget eller har brug for yderligere information, kan du læse mere om den aktuelle situation og myndighedernes gældende retningslinjer på Sundhedsstyrelsens hjemmeside, Kulturministeriets hjemmeside og coronasmitte.dk
Du kan også ringe til corona-telefonen og få hjælp og vejledning.

Særlige forholdsregler for de enkelte fagområder

 • Bevægelseshold

  Det er igen muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Der er sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet, men det er ikke et krav, at du spritter redskaberne af. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

  Du kan se en oversigt over de redskaber, som du eventuelt vil få brug for her.

  Omklædningsrummene må også benyttes, og der vil være sprit tilgængelig, så du kan spritte af, hvis du ønsker det.

 • Før-/efterfødselshold

  Vi afholder online fødselsforberedelse og ve-træning! Der kommer løbende nye hold.

  På hold med fysisk fremmøde:
  Det er igen muligt at benytte vores redskaber som bolde, måtter osv. Der er sprit og papir tilgængelig på undervisningsstedet, men det er ikke et krav, at du spritter redskaberne af. Hvis du er mest tryg ved at medbringe egne redskaber til undervisningen, er du meget velkommen til det.

  Hvis du vil benytte vores puder, kan du evt. medbringe et pudebetræk eller lagen.