Skip to content
Vævecirkel hos FOF Bornholm

Vævecirklen

Vævecirklen

FOF Bornholm er så heldige at råde over et smukt og inspirerende lokale på Vestermarie Skole med plads til omkring 12 væve året rundt. 

Vores vævevirkel er således både et hold med fokus på både instruktion og selvstudium, hvor vi afprøver traditionsrige og nye vævemønstre, materialer og projekter. Nye såvel som gamle deltagere er meget velkomne, og du vil få oplæring efter behov, så du kan komme i gang med at væve.

Gruppedeltagere har mulighed for at væve tekstiler til eksempelvis hjemmet og til beklædning, og har fælles mødedag tirsdag fra september t.o.m. maj. Hver deltager får udleveret nøgle til lokalet og har derfor mulighed for at væve så meget de vil, når de vil. Vi har stadigvæk enkelte pladser tilbage, så kontakt gerne underviser Gudrun Åberg på tlf. 2461 4144 / 2824 0870, hvis du ønsker at høre mere.

Pris: kr. 225,- pr. kvartal.

Bemærk. Al tilmelding skal ske gennem FOF Bornholms kontor. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 2461 4144 eller e-mail bornholm@fof.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig et hold.