Skip to content
Hensynstagende motion | FOF Københavns Omegn

Hensynstagende motion

Hensynstagende træning på mindre hold

Lider du af et fysisk handicap, såsom gigt, fibromyalgi, knogleskørhed, balanceproblemer, rygsmerter, har du gennemgået en hjerteoperation eller haft en blodprop i hjertet? Så kan vi tilbyde en lang række kurser med hensyntagende træning. Du kan dyrke hensyntagende yoga, pilates i vamtvand, gymnastik samt hjertetræning og KOL lungetræning.

Hensynstagende træning er for dig, som har vanskeligt ved at deltage på almindelige hold som følge af en lidelse eller et handicap. Der er færre deltagere på vores hensynstagende, hvilket giver underviseren bedre mulighed for at tilgodese og imødekomme særlige behov. Vores undervisere på de hensynstagende hold er fysiopterapeuter og afspændingspædagoger, som har god erfaring med at varetage hensynstagende træning. Her er plads til individuelle behov. 

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensyntagende hold. Din underviser medbringer det dokument, som du skal underskrive.