Skip to content
Sy og design | FOF Københavns Omegn

Sy og design

Spændende kurser med nål og tråd

FOF Københavns Omegn tilbyder en bred vifte af kurser, herunder sy- og designkurser. Du vil kunne lavet dit helt eget design som vil skabe en wow situation når du er i fællesskab med andre.

Disse kurser kan variere i indhold og fokus afhængigt af underviserens ekspertise og kursets specifikke mål.Her er nogle emner, du muligvis kan lære på et sy- og design kursus hos FOF Københavns Omegn:

1. Syteknikker: Du kan lære grundlæggende og avancerede syteknikker og lære hvordan du syr lige og kurvede sømme. 

2. Mønstertilpasning: Du kan lære at tage dine mål og omdanne dem til skræddersyede mønster, så tøjet passer perfekt. 

3. Designprincipper: Kurset kan dække farvelære, proportioner, symmetri/asymmetri og balance for at hjælpe dig med at skabe unikt tøj. 

4. Stofkendskab: Du kan lære om forskellige stoftyper, strukturer og egenskaber, hvilket er vigtigt for at vælge det rigtige stof til dine projekter. 

5. Syning af beklædningsgenstande: Du kan lærer at sy alt fra ”drømme” kjolen til mere avancerede projekter som jakker og bukser.  

6. Tilpasning og reparation af tøj: Du kan lære at ændre og reparere dit tøj så du kan give det et helt ny liv eller får det tilpasset. 

7. Tilbehør og dekoration: Du kan lære at tilføje dekorative elementer som vil være med til at give dit projekt et unikt look. 

8. Forståelse af mønstre: Kurserne vil omfatte læsning og forståelse af mønstre. 

9. Bæredygtig mode: Nogle af kurserne kan inkludere information om bæredygtige brug af materialer og upcycling af tøj. 

Det er vigtigt at bemærke, at kursernes indhold kan variere.
Filtrér
  1. 1
  2. 2