Skip to content

Body SDS

Body SDS

Body SDS står for Body Self Development's System - et Dansk behandlings- og træningssystem.

Det er en dybtgående og dynamisk træningsform, som genopbygger og stimulerer kroppen, så den kan blive en stærk, levende og harmonisk enhed. I træningen opbygger vi kroppen gennem unikke og specielt udviklede øvelser, der som nøgler låser kroppens blokeringer op, afspænder, smidiggør,samt styrker.

Træner du Body SDS Grundtræning regelmæssigt, vil du på kort sigt forbedre din bevægelighed i låste led og usmidige muskler, og på længere sigt ændre indgroede skader, som f.eks. kroniske nakke og skulderspændinger, dårlig ryg og kropsholdning. Du får øget velvære og energi, samtidig med at du opnår en dyb afspænding og en smuk og harmonisk krop.

Træningen består af 3 dele: "de 7 faser", der arbejder dybt ind alle kroppens ledgrupper, "de legende øvelser", der forbedrer kroppens grundlæggende koordinationsevne og endelig "US-øvelserne", der forbedrer kroppens smidighed, der hvor den er begrænset og skaber nærvær. Men træningens effekt er så unik og skal simpelthen bare opleves! Træningen egner sig til alle med en rimelig motorisk bevægelighed, og som ikke er for hårdt psykisk belastet.

Jeg glæder mig til at møde dig i træningssalen

* En Body SDS Grundtræning varer 1 time og 30 minutter

* Du træner i bare tæer og i fleksibelt trænings træningstøj

* Body SDS Grundtræning har fokus på dit åndedræt

* Husk din vanddunk og yogamåtte