Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Bliv guidet i Zoom

Her finder du en vejledning til at bruge appen Zoom, som fx kan bruges til online foredrag, videomøder og fjernundervisning.

 

Download Zoom 

For at deltage i undervisning og til online foredrag via appen Zoom, skal du downloade programmet til din mobil, tablet eller computer (med kamera). Det er gratis for dig at deltage i videomøder via Zoom. 

Sørg for at have installeret programmet/appen i god tid inden start og og test også gerne, at det virker. 

Zoom på mobilen: Hent appen ‘ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play og installer den. 

Zoom på computeren: Download programmet her: https://www.zoom.us/support/download

Sådan deltager du

Hvis du vil deltage i et af vores online-hold eller online foredrag, tilmelder du dig som normalt via hjemmesiden, tlf. eller mail. 

Inden undervisningen eller arrangementet modtager du et link til videomødet på din e-mail. 

5 minutter før timen starter, klikker du på linket, og afventer at din underviser lukker dig ind. 

 

Praktisk om kamera/lyd

Hvis du skal deltage i undervisningen, beder vi dig have dit kamera tændt, når undervisningen begynder, for at din underviser kan se dig. 

Undervejs kan du selv vælge, om du vil have det tændt eller slukket. 

For at undgå for meget støj vil din mikrofon som udgangspunkt være på lydløs (“muted”). Du kan sagtens sige/spørge om noget ved at “unmute” dig selv - klik da på ikonet med en mikrofon nederst i venstre hjørne af skærmen.