Skip to content

Corona info

Corona info

Opdateret den 14. juni 2021

Vi er glade for ENDELIG at kunne byde dig velkommen tilbage til aftenskolen!  

Alle aktiviteter og undervisning i aftenskolerne må genåbne pr. 21. maj 2021. Forsamlingsloftet er pr. 11. juni 100 indendørs. Udendørs er forsamlingsloftet afskaffet. De efterhånden kendte areal-, afstands- og hygiejnekrav gælder fortsat. Pr. 14. juni er det IKKE længere et krav om brug af mundbind/vesir og heller ikke krav om Coronapas i aftenskolen.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole hos os – og vores kursisters og underviseres sikkerhed kommer i første række. Derfor følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer og tilrettelægger vores aktiviteter, så det er sundhedsmæssigt forsvarligt for dig at deltage.  Derfor er det stadig vigtigt at du bliver hjemme, hvis du føler dig syg. Hold dig i øvrigt orienteret om de nyeste retningslinjer på www.coronasmitte.dk. For god ordens skyld vil vi indtil videre fortsat bede om at se Coronapas, når man deltager i en af vores indendørs aktiviteter.

Har du spørgsmål, kan du sende en mail på f@f-djursland.dk eller ringe til os på 86 32 55 88 i kontortiden mandag-torsdag kl. 10-15. Kontoret er dog lukket i hele juli.

Lige nu arbejder vi på højtryk for at få vores store efterårsprogram klar, så hold øje med denne hjemmeside og Facebook hvor du kan orientere dig om vores mange aktiviteter. I uge 32 lander det trykte katalog i din postkasse, men allerede fra 1. juli kan du se alle vores spændende tilbud på hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen efter sommerferien, hvor vi ser frem til en god, lang, tryg og meningsfyldt sæson. Vi er klar på telefonen igen mandag 2. august kl. 10-15.

Helle, Louise og Lene

FOF Djursland