Skip to content
Aarhus Airport

Bliv klogere på AArhus Airport

Kom bag kulisserne i den moderne Aarhus Airport 

Over de sidste to år er lufthavnen blevet gennemmoderniseret og udvidet til dobbelt størrelse. Den er nu med i den internationale liga. 
 
Kom bag kulisserne, hvor direktør Brian Worm står for indflyvningen og fortæller om tankerne bag, og ikke mindst om ambitionerne, og hvordan lufthavnen vil lykkedes med at servicere 1,5 millioner gæster inden for en årrække.
 
Hvilke destinationer vil jyderne gerne rejse til? Hvordan arbejder man med at tiltrække nye flyruter, og hvordan ser en typisk dag ud for medarbejderne i Passagerservice, i Security og på Rampen? Og hvilke ting er det egentlig, som folk glemmer, at man ikke må have med gennem sikkerhedskontrollen. 

Vi kommer rundt i hele lufthavnen – både på landsiden og ”airside”. Aarhus Airport byder på en kop kaffe/te og lidt sødt til ganen.

Der er dømt lækkerhed over hele linjen med kæmpe skylounge med panoramavinduer ud til landingsbanerne, en super effektiv sikkerhedskontrol, en moderne taxfree shop, syv gates, loungeområde med designmøbler fra Hay og en restaurant med nordisk inspireret mad. Kronen på værket er et helt nyt lufthavnshotel, der er integreret i terminalbygningen, som det første i en dansk lufthavn.

FOF skal have alle deltageres navne som en del af sikkerhedsprocedurerne.

Information

  • Dato 23.05.2023-23.05.2023
  • Adresse Aarhus Airport
    Ny Lufthavnsvej 24
    8560 Kolind
  • Bemærkninger Vi mødes i afgangsterminalen og vi kommer rundt i hele lufthavnen – både på landsiden og ”airside”, så husk billed-id og lad de skarpe knive og sakse blive hjemme. Aarhus Airport byder på en kop kaffe/te og lidt sødt til ganen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.05.2023 18:00-20:00 Aarhus Airport Brian Worm

Brian Worm