Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Bliv KLOGERE på Den Europæiske Filmhøjskole

Bliv KLOGERE på Den Europæiske Filmhøjskole

Kom indenfor og se filmhøjskolen, som leverer et af verdens bedste filmgrundkurser for unge filminteresserede fra hele verden.

Her kombinerer de basisundervisning i filmproduktion med alt det bedste fra højskoleverdenen.

Du får mulighed for at se alle skolens filmfaciliteter (biografer, filmstudie, lyd- og redigeringsfaciliteter, kameraer m.m). Skolens nye forstanderpar og ansatte vil fortælle om deres 9-måneders filmgrundkursus, skolens værdier samt de mange andre aktiviteter, som skolen også afholder (offentlig biograf, sommerkurser, udlejninger mv.). Et spændende indblik i, hvad en højskole kan - og i arbejdet med film. Hvis der bliver tid, kan vi måske også se et par af vores elevers kortfilm.

Djursland har brug for at vi alle er ambassadører for vores dejlige område. For at være en god ambassadør skal man også vide noget om nogle af de mange aktiviteter der er i området.