Skip to content
Karpenhøj

Bliv klogere på Karpenhøj Naturcenter

 

Naturen – gæsterne – fællesskabet - visionerne

Karpenhøj Naturcenter har eksisteret i over 30 år og ligger smukt placeret i Nationalpark Mols Bjerge. Du kender det måske af navn, eller har besøgt den gule gård, de børnene var små. Men hvad er Karpenhøj for et sted i dag ?

Vi besøger Karpenhøj Naturcenter, hvor leder Karen Thingstrup vil vise rundt og give et indblik i stedets drift som besøgscenter, kursusvirksomhed, skoletjeneste og kommerciel forretning. Hvad er tankerne bag og visionerne for fremtiden? Hvem er gæsterne, og hvordan driver man et naturcenter med fokus på læring, inspiration og udvikling ?

Vi skal opleve den særlige atmosfære, gæsterne taler om, og vi skal høre om stedets tilgang give os alle et tættere forhold til naturen.

 

Vi mødes i gårdspladsen og kommer rundt på hele gården – også bag kulisserne. Karpenhøj Naturcenter byder i løbet af besøget på en kop kaffe/te og lidt sødt til ganen fra caféen.

Efter rundvisningen er der mulighed for at blive og deltage i en hyggelig fællesspisning ved bålet. Læs mere og tilmelding nødvendig her:  https://karpenhoej.dk/aktiviteter/faellesspisning/.

Husk den lune trøje.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 20.04.2023 16:00-18:00 Karpenhøj Naturcenter Karen Thingstrup

Karen Thingstrup