Skip to content

Carolyne Kaddu Rasmussen

Carolyne Kaddu Rasmussen

Hovedet i himlen og fødderne på jorden

Oplev Carolyne Kaddu Rasmussen i en varm og ærlig fortælling om hendes liv og de slag, der flere gange har ramt hende, vendt alt på hovedet og været ved at sende hende i gulvet - men også om hvordan hun har vundet disse kampe.

Carolyne Kaddu Rasmussen stammer fra Uganda, hvor hun i 1970 blev født ind i landets overklasse med forældrenes forventning til, at hun skulle følge i sin fars fodspor som læge. Hendes liv formede sig dog på ingen måde således…

Som meget ung mor og vildt forelsket i en politiker blev hun alvorligt berørt af den politiske situation. Hendes mand måtte flygte ud af landet af politiske årsager, og Carolyne, der var højgravid med andet barn og havde første barn i hånden, undslap med nød og næppe.

I dag har Carolyne fem børn og er gift med en dansk mand. I de alvorlige udfordringer og drastiske omvæltninger, som livet har bragt hende, har hun altid holdt godt fast i to ting: Hold hovedet i himlen og fødderne på jorden. Altså: at have håb og drømme for livet og mod til at gå efter dem, samtidig med at man er “grounded”, ydmyg og imødekommende og har evnen til at møde andre mennesker, hvor de er.

Aftenen tilbydes i samarbejde med Syddjurs Bibliotek, som også sælger billetter til arrangementet.