Skip to content
Foredrag med Jerk W. Langer hos FOF Djursland

Jerk W. Langer - Collagen og antiinflammatorisk kost

Jerk W. Langer - Collagen og antiinflammatorisk kost

Collagen og antiinflammatorisk kost - alt, hvad du bør vide

Det er aldrig for sent at hanke op i sit helbred. Tværtimod, siger læge og forfatter Jerk W. Langer, der med udgangspunkt i sin populære antiinflammatorisk kost gerne vil give os masser af leveår i fuld vigør og med energi og overskud. Få hjælp til at holde vægten, lindre smerter, løfte humøret, bevare en skarp hukommelse, og få blodtryk og kolesterol på plads.

Jerk fortæller om det populære stof collagen, der holder kroppen rask og rørig, og hvordan vi kan spise os til det i lækker mad eller tage det som pulver. Få tips til at styrke knoglerne, klare træningen bedre, og modvirke gigtproblemer. Gør collagen virkelig noget ved rynkerne?

Mon ikke der bliver tid til få svar på, om kaffen og et glas rødvin går an helbredsmæssigt. Og vil du mon overveje at springe morgenmaden over som led i en fastekur?

Undervejs får du mange praktiske råd, et par gode grin, samt et venligt skub bagi. Ingen tomme løfter og alternativ snik-snak, men reel viden og konkrete løsninger. Samt god lejlighed til at stille alle de spørgsmål du vil.

Om Jerk W. Langer
Er læge og forfatter til en række sundhedsbøger, bl.a. ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost”, “Collagen – stærk, sund og smertefri”, “Sænk dit kolesterol” og senest "Faste uden sult". Vært i flere tv-programmer. Han fortalte som den første herhjemme om antiinflammatorisk kost og videreudvikler principperne i takt med den nyeste forskning.

Foredraget tilbydes i samarbejde med Syddjurs Bibliotek, som også sælger billetter til arrangementet.

Se flere foredrag HER