Skip to content
Kunstforståelse med Bente Elisabeth hos FOF - inkl. tapas og vin

Kunstforståelse med vin og tapas

Kom med ind i kunstens verden og få lidt godt til ganen og maven

“Skulle det være kunst?” Få et kig ind en kunstners arbejdsrum. Billedkunstner Bente Elisabeth inviterer ind på sit atelier - Galleri Mols.
 
Kom med på en rejse ind i en billedkunstners verden. Hør hvordan en kunstopgave kan gribes an, forberedelser og overvejelser. Hvordan nærmer man sig et tema; materialevalg, farvevalg, valg og fravalg.  En uhøjtidelig, kunstfaglig indgang til en udvidet forståelse af kreativitet og kunst, også den kunst der ikke umiddelbart forstås. 
 
Billedkunstner Bente Elisabeth Endresen er en engageret formidler, der afholder særlige events, hvor en gruppe kan gå på opdagelse i en kunstners verden. Hun fortæller om sit kunstnerliv fuldt af oplevelser rundt om i verden, også som rejseleder. Deltagerne sættes på sjove og inspirerende små opgaver, som kan give en ny indgang til at opleve kunst. Undervejs serveres et glas vin med tapas til. 
 
Bente Elisabeth stammer fra det arktiske område i Norge og har i en årrække boet på Grønland. Hun maler den arktiske og nordiske natur, naturens elementer; ild, jord, luft og vand samt kosmos. Hendes malerier balancerer mellem abstrakt og naturalistisk, med en særlig nordisk tone. Hun udstiller, afholder foredrag og er aktiv internationalt, bl.a. i projekter om klimaforandringer med kunstnere og videnskabsfolk. Se mere her: www.benteelisabeth.dk

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 06.10.2022 19:00-21:45 Galleri Mols Bente Elisabeth Endresen
Foredragsholder

Bente Elisabeth Endresen

Bente Elisabeth stammer fra det arktiske område i Norge og har i en årrække boet på Grønland. Hun maler den arktiske og nordiske natur, naturens elementer; ild, jord, luft og vand samt kosmos. Hendes malerier balancerer mellem abstrakt og naturalistisk, med en særlig nordisk tone. Hun udstiller, afholder foredrag og er aktiv internationalt, bl.a. i projekter om klimaforandringer med kunstnere og videnskabsfolk. Se: www.benteelisabeth.dk