Skip to content
Mickey Gjerris

Mickey Gjerris

”Verdensmål til Hverdagsmål”

HÅB I EN HÅBLØS TID – klimaforandringer, etik og håb. STUDERENDE DELTGAGER GRATIS - ring til os på tlf. 8632 5588. 


FOF Djursland ønsker i partnerskab med Norddjurs kommune at gøre ”Verdensmål til Hverdagsmål” for områdets borgere. Som et supplement til kommunens egen indsats under DK2020 ønsker vi at booste den ”grønne udvikling” med et foredrag med lektor i bioetik Mickey Gjerris. Foredraget lægges på Grenaa Gymnasium, netop med henblik på inddragelse af også de unge borgere. Foredraget er naturligvis åbent for alle i håb om at danne engagerede lokale netværk.

 

Denne aften skal inspirere og motivere samt understøtte handlinger for en mere bæredygtig udvikling ved fx at gøre ”Verdensmål til Hverdagsmål” i fællesskaber og netværk på tværs af områdets borgere.

Mickey Gjerris foredrag handler om, hvordan man på en gang kan se situationens alvor i øjnene og bevare håb og livsglæde. Hvordan man ved at få øjne og sind for naturen som et hjem og et fællesskab kan løfte opgaven uden at segne og hvordan kan leve meningsfulde liv selvom, jorden brænder under fødderne på os.

Arrangementet skal sikre en lokal forankring og samtidig gøre os klogere på verdensmålene, og på hvordan man sammen kan arbejde med dem lokalt og personligt.

Aftenen tilbydes i samarbejde med Norddjurs kommune, som vil benytte denne aften til at sætte fokus på den klimaplan, der skal udarbejdes sammen med alle i kommunen og være med til at sikre lokalsamfundets involvering i engagerede netværk. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.10.2022 19:00-21:00 Grenaa Gymnasium Mickey Gjerris

Mickey Gjerris