Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Opsparing til pension eller ej

Valgfrihed er nøgleordet ved pension. Vi får hele tiden at vide, at vi skal arbejde længere og længere. Men vil vi det/kan vi holde til det? (70 år er en sen alder at gå på pension).

Hvordan planlægger du din egen pension, så du skaber din egen frihed til at vælge, hvornår du går på pension. Bankerne og politikerne mener, at indbetaling på pensionsopsparing er det eneste rigtige - har de ret?

Du har her mulighed for at få professionel vejledning og indblik i de opsparingsmuligheder, der sikrer dig en økonomisk tryg alderdom på dine vilkår. John Andersen giver dig nogle værktøjer og alternative muligheder, så du kan blive mere bevidst om, hvad der kan være det rette for dig at gøre og ikke mindst hjælpe dig til at gå på pension før tid.

Forbered dig på, at du måske kommer hjem med et nyt syn på, om pensionsopsparingerne er det eneste eller bedste måde at spare op.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 22.11.2023 19:00-21:30 Hornslet Idræts/Kulturcenter John Andersen

John Andersen