Skip to content
Foredrag med Søren Vester - Kreativ på kommando

Søren Vester - Kreativ på kommando

Søren Vester - Kreativ på kommando

Søren Vester, designer og moderne bonderøv fra Thise i Salling, fortæller om det at være kreativ og se mulighederne. Her kan du høre, hvor han får idéerne fra og idehåndværket bag. 

At være kreativ er en positiv indstilling til livet

Hør om, hvem Søren er og hvad laver man egentlig som kreativ bonderøv med et sprog, der er alt andet end rigsdansk og et humør, der får selv en grædekone til at smile. 

Hvem tør lige flytte ud i sidste revle og så leve af noget så højrøvet som design og tv i haven?

Vester har medvirket i flere programmer på TV. I 2015 fik Søren Vester sin egen programserie, ”Vesters Verden”, på TV2 FRI. Serien fulgte Søren og hans familie, der udlever drømmen om det gode liv på landet. Efterfulgt af adskillige sæsoner med Line Franck og Dennis Lindequist i ”I Hus Til Halsen” hvor de kommer trængte boligejere til undsætning med håb og kreative løsninger. 

Sidste skud på stammen er ”Søren Vesters Have”, hvor Søren viser kreative idéer fra egen have.

Søren Vester kan med sin fortælleglæde og entusiasme inspirere tilhørerne til at føre deres egne drømme og idéer ud i livet.

Søren Vester er uddannet designer fra Danmarks Designskole, og han beskæftiger sig med indretning og skæve vinkler. Søren har været inde over design af alt, lige fra Michelin restauranter og gravstene til legepladser og teambuilding.

Foredraget tilbydes i samarbejde med Lund Vine samt ÆldreSagen i Rougsø-Sønderhald og Nørre Djurs, som også sælger billetter til arrangementet.

Se flere foredrag HER