Skip to content
Sofie Münster  til foredrag hos FOF

Sofie Münster

Den bedste start på livet – 0-5 årige

50 års forskning viser, at intet har så afgørende betydning for børns udvikling og trivsel som den følelsesmæssige tilknytning til de voksne omkring dem. Få værktøjerne til at skabe den gode tilknytning, der styrker børn langt ind i livet.

Undgå at dit barn føler sig forkert med konkrete råd

Lær af børne- og forældrerådgiver Sofie Münster, hvordan du som forældre gør det rigtige for dit barn, uden at de føler sig forkerte. Få masser af inspiration og konkrete eksempler på, hvordan du udvikler stærke værdier hos børnene, så de opbygger personlig integritet og selvværd og lærer at handle i forlængelse af, hvad der er rigtigt for dem frem for at gå efter popularitet eller ydre anerkendelse. Hør hvordan, du sætter grænser. Hør hvordan, du sætter forventninger til dem på en måde, der får børnene til at vokse, til at føle sig selvstændige og tager det, du siger til sig – uden at du behøver skælde ud, blive vred, bruge
straf eller gå ind i lange forhandlinger.

Sofie Münster står bag metoden ”tilknytningsbaseret opdragelse” og er stifter af Nordic Parenting. Derudover er hun fast børne- og forældrerådgiver på Go’Morgen Danmark på TV2.

Foredraget tilbydes i samarbejde med Meny, Rønde, som også sælger billetter til arrangementet.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 02.11.2022 19:00-21:00 Rønde Høj- Og Efterskole Sofie Münster

Sofie Münster