Skip to content
Det grønne museum - på tur med FOF

Fællessang, smørrebrød og bobler

Vi starter dagen i de smukke lokaler ”Lysningen” på Det Grønne Museum. Det vil være en dag i  sangens tegn med organist og korleder Ulf Espelund Klausen. Vi vil sammen dykke ned i en verden af sange fra Højskole sangbogen, Den danske Salmebog og den Danske sangskat generelt. Når flere istemmer med hver sit næb, vil det give en helt speciel følelse af samhørighed. Dagen bliver krydret af små fortællinger af Ulf. Blandt andet historien om de ændringer der er sket både med salmetempi og tonehøjden igennem tiden.

Ulf blev allerede som 18-årig uddannet organist og er i gang med at læse en kandidat i kirkemusik. Ulf har også selv deltaget som korsanger i Akademisk kor Århus og vundet Verdensmesterskabet i korsang. Så du er i kyndige hænder denne dag.

Efter fællessangen går vi til restaurant ”Den Gamle Stald”, hvor vi skal nyde et par lækre stykker smørrebrød med hertil et glas bobler, en øl eller en vand.

Efter spisningen vil der være fri entre til Det Grønne Museum. Arrangementet tilbydes i samarbejde med Norddjurs kommune og med puljemidler fra kulturpuljen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 12.11.2022 10:00-14:00 Auning, Den Gamle Stald Ulf Espelund Klausen
Ulf underviser i FOF
Underviser

Ulf Espelund Klausen

Ulf blev uddannet som organist allerede som 18-årig og topper nu sin uddannelse, med en kandidat i kirkemusik. Ulf er også selv korsanger og har faktisk vundet det første Verdensmesterskab i korsang, nogensinde, med Akademisk kor. Til daglig er Ulf organist i Grenaa Kirke. Og nu er vi så heldige at han dirigerer Grenaa Koret hos FOF.