Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Kirkekoncert med Alberte og Andreas Fuglebæk

Kirkekoncert med Alberte Winding og Andreas Fuglebæk

Kirkekoncert med Alberte Winding og Andreas Fuglebæk


Det er med stolthed at vi i FOFs program også kan præsentere en kirkekoncert med en af dansk musiks mest nærværende stemmer - Alberte Winding, som med sin varme og poetiske sensitivitet har rørt generationer af voksne og børn i mere end 35 år. Med sig har hun sin mand, Andreas Fuglebæk som akkompagnerer med sit dejlige melodiske guitarspil. 

Alberte siger: ”En duo-koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af”. 

Alberte og Andreas evner at spille sig ind på den del af livet, der er poetisk og man går aldrig fra en intimkoncert med det musikalske makkerpar uden at mærke hjertet banke på ny. 

Med sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter, er en duo koncert med Winding og Fuglebæk proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især opture.

Da denne koncert ligger i maj indeholder den naturligvis et udvalg af de bedste forårssange samt de største klassikere fra Albertes store bagkatalog. 

Arrangementet tilbydes i samarbejde med Thorsager, Bregnet og Feldballe Menighedsråd. Disse sælger også billetter til koncerten – henvendelse til Helle Zederkof på tlf. 24 45 62 36.