Skip to content

Karen Marie Lillelund - Det er ikke forbudt at grine

Karen Marie Lillelund - Det er ikke forbudt at grine

Når livets alvor melder sig med kriser af alle afskygninger, er der altid nogen, der kommer i tvivl. Er det her for alvorligt til, at vi må grine?

Og det er muligvis for alvorligt til, at vi kan grine af det her og nu, men det er aldrig forbudt at grine. Humor er sammen med flere andre værktøjer noget af det, der kan hjælpe os gennem både kriserne og livet i det hele taget. 

Karen-Marie Lillelund giver denne aften sit bud på, hvordan man rydder op i tankemylder og bekymringer, bliver mere nærværende og bedre til at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Og husk: Det kan godt være klogt, selvom det er sjovt.

Med sin smittende livsglæde og lattermildhed formidler Karen-Marie både ny viden og stof til eftertanke til sine tilhørere. Hun har gjort det til sit mål at demonstrere lattermildhedens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation, og hvordan det faktisk ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le af og med sig selv og hinanden. 

Arrangementet tilbydes i samarbejde med Djurslands Bank, Demensfællesskabet Østjylland og Lund Vine, som også sælger billetter. Dørene åbnes kl. 18.30.

Mad hos Høyer tilbyder en aftenmenu forud for arrangementet. Pris kr. 85 ekskl. drikkevarer. Bestilling nødvendig på tlf. 27 51 21 91 samt betaling ved tilmelding. Begrænset antal pladser.