Skip to content

Marina Aagaard - Sund? Sundere? Supersimpelt!

Marina Aagaard - Sund? Sundere? Supersimpelt! ONLINE FOREDRAG

At noget er simpelt betyder ikke nødvendigvis, at det er nemt. Men det kan lade sig gøre af forbedre sundhed og præstationsevne markant - endda uden de store anstrengelser. Undgå at spilde din dyrebare tid med middelmådige metoder. Få værdifulde indsigter målrettet et længere, sundere og gladere liv, og genialt enkle strategier, der virker – hurtigere.

Få overblik og overskud via fokus på de hovedområder, der gør størst forskel for din præstationsevne og dit velvære. Opdag hvordan du i praksis minimerer stress og energimangel og optimerer dit helbred. Med overraskende og enkle tidseffektive tiltag – og et par hemmelige våben som gør det hele lidt sjovere.

 

Det praktiske - foredraget foregår online via Zoom

Når du har tilmeldt dig og betalt via siden her, modtager du en bekræftelse. Vi sender en reminder med foredraget ud til dig, når vi nærmer os - og på dagen modtager du et link, hvorfra du kan følge arrangementet med det online foredrag. Har du ikke prøvet et online foredrag før? Tøv ikke. Du kan få hjælp og vejledning til at bruge Zoom ved at kontakte FOF kontoret på tlf. Tlf. 86 32 55 88 eller læse mere i vores vejledning i Zoom.