Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Dynamisk yoga flow - Gratis prøvegang - Hornslet

Dynamisk yoga flow - Gratis prøvegang - Hornslet

I den dynamiske yoga vil vi gerne skabe et flow i kroppen, som gør,  at vi kan vende opmærksomheden indad og opleve et større mentalt overskud med nærvær og ro, samtidig med at kroppen styrkes og bliver mere smidig.

I løbet af timen bevæger vi os gennem stående, siddende og liggende øvelser, mens vi har fokus på vores vejrtrækning og balance i kroppen. 

Vi starter med en introduktion til stillingerne og evt. modifikationer med individuelle tilpasninger, så alle kan være med, mens vi opbygger et dynamisk flow og og får større kropsbevidsthed. Med udgangspunkt i åndedrættet gentager vi enkelte stillinger og vinyasas, og bruger vores opmærksomhed til at udfordre bevægelse, styrke og smidighed.

Timen er uden musik og afsluttes med åndedrætsøvelse og afspænding.