Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Hatha yoga for alle - Gratis prøvegang

Hatha yoga for alle - Gratis prøvegang

Denne yogaklasse er for dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop. Et ugentligt pusterum, hvor du vil opleve at ophobede spændinger løsnes og vitalitet og energi genskabes. 

Undervisningsformen er meditativ og dyb og min intention er, at du går fra yogatimer med lethed i kroppen og ro i sindet. 

Timen starter med en blid landing, hvor du guides fra hovedet og ned i kroppen, bl.a. via åndedrættet. Kroppen vækkes herefter blidt med enkle øvelser, hvorefter du roligt og grundigt guides videre gennem stillinger (asana) og flow, der styrker og smidiggør kroppen. Åndedrættet/åndedrætsteknikker bruges bevidst gennem hele klassen og der afsluttes med en dyb afspænding.