Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Yoga for mænd - Gratis prøvegang - Hornslet

Yoga for mænd - Gratis prøvegang - Hornslet

Dette hold er udelukkende for mænd og vi har fokus på at få lidt mere fleksibilitet af kroppen og samtidig løsner op for spændinger, mens vi styrker kroppen og oplever større mentalt overskud.

Vi starter med en introduktion til stillingerne og evt. modifikationer med individuelle tilpasninger, så alle kan være med. I løbet af timen bevæger vi os i et roligt flow gennem stående, siddende og liggende yogaøvelser, og du har mulighed for at være i de enkelte stillinger, mens du mærker, hvordan kroppen langsomt giver slip og giver dig en større smidighed og styrke. Ved at have fokus på vores vejrtrækning og balance styrker vi vores opmærksomhed og får en større kropbevidsthed, som hjælper os i de lette stræk og balanceøvelser.

Timen er uden musik og afsluttes med åndedrætsøvelse og afspænding.