Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Grenaa Blæserne

Grenaa Blæserne

Grenaa Blæserne består af et harmoniorkester med ca. 25 medlemmer og et tyrolerorkester med ca. 12 medlemmer.

Harmoniorkestret, som er den primære del i orkestret, spiller et blandet repertoire med fortrinsvis pop numre og filmmusik.

Vi spiller normalt en forårskoncert, en efterårskoncert og ikke mindst den traditionelle julekoncert. Tyrolerorkestret, som er et tilvalg, er en integreret del af Grenaa Blæserne. De spiller klassiske tyrolernumre, suppleret med nogle festlige hits fra den danske popmusik. Det øver ca. hveranden fredag formiddag. De spiller til forskellige arrangementer. I efteråret skal de deltage i den store Oktoberfest på Torvet i Grenaa.

Vi savner meget nye medlemmer, så kan du spille, er du meget velkommen i fællesskabet, hvor vi er sammen om vores fælles interesse for musik og iøvrigt være med i det socialt hyggelige fællesskab.

Vi tilbyder 4 gratis sammenspilsaftener, så du kan prøve at være med i at spille god og svingende musik i uformelle omgivelser.

Kontakt formand Ole Harborg, telefon 27279320 for en snak om orkestret.