Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Hold også øje med din postkasse i uge 32, hvor det trykte katalog ankommer.

Bevægelse i varmt vand hos FOF Djursland

Bevægelse i varmt vand - Tirstrup

Hensyntagende undervisning

Har du ondt i muskler og led?

Så kom og oplev vandets gavnlige effekt på fysiske smerter. Varmen giver afspænding af musklerne, smertelindring og øget ledbevægelighed.
Udfoldelse i varmt vand giver dig mulighed for at bevæge dig anderledes end på landjorden, med mange gavnlige virkninger til følge.
Vi laver øvelser, der løsner, smidiggør og opbygger muskler og led. Vi afslutter med afspænding.

Du skal ikke kunne svømme for at være med.

Læs gerne folderne inden første mødegang. OBS. Læs relevante tjeklister og ordensregler inden, dit hold begynder.

Læs vores hygiejneregler for ophold i varmtvandsbassinerne HER
Tirstrup, Træning & Sundhed Ti - Bassin Tjekliste

Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning. 

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet). Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Se andre krop og bevægelseshold HER

Information

  • Dato 20.08.2024-10.12.2024
  • Adresse Tirstrup, Træning & Sundhed
    Århusvej 35
    8400 Ebeltoft
  • Lokale Varmtvandsbassin
  • Bemærkninger Bevægelse i vand - Træning for bevægelseshæmmede. På små hold i varmt vand indlæres øvelser, der lindrer smerter og samtidig genoptræner muskler og led. Gennem vægtløshed og det varme vand bliver deltagerne i stand til at foretage øvelser, som udvider grænserne for bevægelse og skærper kropsbevidstheden. Underviser er Anette Vendelboe. Anette er Halliwick-instruktør, og har mange års erfaring med bassin undervisning.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.08.2024 17:10-17:50 Tirstrup, Træning & Sundhed Anette Vendelboe
2 Tirsdag 27.08.2024 17:10-17:50 Tirstrup, Træning & Sundhed Anette Vendelboe
3 Tirsdag 03.09.2024 17:10-17:50 Tirstrup, Træning & Sundhed Anette Vendelboe
Se alle Se færre
Anette Vendelbo underviser hos FOF Djursland
Underviser

Anette Vendelboe

Anette startede som underviser hos FOF Djursland i 2010. Holdene spænder fra hensynstagende varmtvandstræning, Aqua Yoga, hensyntagende yoga og senest MediYoga. Udover bevægelsesholdene underviser Anette også kreativt med akryl-malekurser. Hun holder sig opdateret med ny viden, gennem inspirations kurser - både i bassin, yoga på land/vand og malekurser. Interessen for at formidle - og opsøge nyt til glæde for deltagerne, er ikke blevet mindre med årene.

Anettes baggrund er reklametegner, SSH, Mindfulness instruktør, (Senior) Yoga instruktør, Halliwick uddannelsen (Specialudd. til undervisning af mennesker med fysisk-/psykiske funktionsevne nedsættelse). Lægeeksemineret Fysiologisk Massør og MediYoga Instruktør.

'Jeg ønsker at videregive viden, som kan lindre og gøre hverdagen bedre for den enkelte’. Dette gælder såvel bevægelsesholdene som maleholdene. Det skal være sjovt at deltage på mine hold, uanset om man har smerter eller ej. Går man glad hjem - helst med smil på læben, og en god fornemmelse i kroppen, er min undervisning lykkes. Måske bliver der knyttet nye sociale relationer på holdene, som sidegevinst. Dette sker ikke sjældent.