Skip to content

Juhuuuu – aftenskolen genåbner fra 16. januar, og du kan igen deltage fysisk i kurser, foredrag m.v. ved FOF Djursland

Læs mere info om corona

Tibetansk Qigong og harmonisk styrketræning - Gratis prøvegang

Tibetansk Qigong og harmonisk styrketræning - Gratis prøvegang

Tibetansk Qigong: 

 Tibetansk Qigong integrere principperne for naturlige bevægelser, livskraft og autencitet.

Den integrere viden fra både Qigong (Kina) og Yoga (Indien) og er meget praksisorienteret i sin tilgang. Det betyder, at vi selv tester principperne for livskraft og får en naturlig oplevelse og forståelse af, hvordan det virker i vores egen krop. Undervisningen tager udgangspunkt i naturlige bevægemønstre og indeholder forskellige meditationsmetoder.

Derudover går vi på opdagelse i de 6 bevægelsesretninger, hvor vi i første omgang tager udgangspunktet i jordelementet. Efterhånden som elementet bliver velkendt at arbejde med i kroppen, involvere vi andre naturelementer som en naturlig udvikling af vores kropsbevidsthed. Bevægelserne udgør harmoniske og kraftfulde udtryk, hvor modsætninger bliver hinandens styrker og en viden til hverdagslivet.                                          

Harmonisk styrketræning:

Træningen er både kraftfuld og skånsom og alle kan være med. Træningen tager udgangpunkt i tibetansk shambala warrior træning og går i dybden med at styrke muskler og øge kroppens flexibilitet. For at skabe en stærk krop indeholder undervisningen metoder til at opløse blokeringer i kroppen. Harmonisk styrketræning er et godt supplement til at øge vores livskraft og facilitere evnen for kropsbevidsthed og kinæstetisk sans.