Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Ashtanga yoga - Ebeltoft

Ashtanga yoga - Ebeltoft

Her får du en dybdegående introduktion til Ashtanga yogaen, både den fysiske, praktiske og den mentale/spirituelle praksis.

Ashtanga yogaen i sin helhed, er et hjul bestående af 8 grene med 10 undergrene, hvoraf den ene gren handler om den fysiske praksis. De andre grene handler om, hvordan man relaterer til omverden i forhold til, hvordan man er i relation til sig selv og sin rejse som menneske. 
I workshoppen introduceres alle grene, og gennem refleksion og frie fælles samtaler, bevæger vi os ind i grenene med vores eget liv, og det menneske vi oplever, at vi er, som fundamentet for filosofien. 
Den fysiske del af Ashtanga er nok den mest fysisk udfordrende yoga form af de klassiske yogaformer, der findes. Den beskrives ofte som den mandlige energi, Yang, Solen. Vi arbejder i dybden med kroppen i bevægelsen, og har hele tiden fokus på, hvordan den kropslige vejrtrækning er kærnen i bevægelsen.  
Vi starter hver workshop med Pranayama (vejrtrækningspraksis) og Asana (fysisk praksis) i ca. 90min. Derefter en kort vand/snaks pause, efterfulgt af introduktion og samtaler omkring den spirituelle praksis.