Skip to content

OBS vigtig information!! Hjemmesiden skal opdateres. Fra torsdag den 28. september kl. 17.00 til mandag den 2. oktober kl. 05.00 er det desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus, da vores bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05.00.

Dynamisk yoga flow - Hornslet - Gratis prøvegang

Dynamisk yoga flow - Hornslet - Gratis prøvegang

I den dynamiske yoga vil vi gerne skabe et flow i kroppen, som gør,  at vi kan vende opmærksomheden indad og opleve et større mentalt overskud med nærvær og ro, samtidig med at kroppen styrkes og bliver mere smidig.

I løbet af timen bevæger vi os gennem stående, siddende og liggende øvelser, mens vi har fokus på vores vejrtrækning og balance i kroppen. 

Vi starter med en introduktion til stillingerne og evt. modifikationer med individuelle tilpasninger, så alle kan være med, mens vi opbygger et dynamisk flow og og får større kropsbevidsthed. Med udgangspunkt i åndedrættet gentager vi enkelte stillinger og vinyasas, og bruger vores opmærksomhed til at udfordre bevægelse, styrke og smidighed.

Timen er uden musik og afsluttes med åndedrætsøvelse og afspænding.

Se flere krop og bevægelseshold HER