Skip to content

Dynamisk yoga

YOGA skaber indre ro og giver overskud, alt imens din kropsbevidsthed og kropsholdning forbedres. Desuden kan du med yoga komme af med gammel stivhed og ømhed i kroppen. 

I yoga udspænder og strækker du de forkortede muskler og giver styrke til de svage. Vi arbejder med alle muskler i kroppen lige fra skulder og ryg til bækkenbund, lår og fødder, og gennem yogaen bliver du opmærksom på din krops styrker og begrænsninger. 

Vi arbejder ikke med en specifik yogastilart, men kombinerer lidt af hvert for at opnå øget smidighed, bedre balance og kropsbevidsthed. Dog vil der være mest dynamisk yoga, hvor yogastillingerne udføres i et "hurtigt" tempo og i flow, hvilket giver varmen og er med til at udskille affaldsstoffer. 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.09.2021 18:30-19:20 Kolind, Kolind+ Helle Jensen
2 Tirsdag 14.09.2021 18:30-19:20 Kolind, Kolind+ Helle Jensen
3 Tirsdag 21.09.2021 18:30-19:20 Kolind, Kolind+ Helle Jensen
Se alle Se færre

Helle Jensen

Helle Jensen har 30 års erfaring med undervisning i gymnastik og træning fra idrætsforeninger på Djursland. Gennem tiden har hun arbejdet med alt fra børnegymnastik, motionsgymnastik, aerobic, zumba, ”mave-balle-lår”hold, inden fokus for alvor er kommet på alsidig og effektiv kropstræning med fokus på holdning, stablitet og glæde.  Udover uddannelsen som effektinstruktør er Helle også uddannet fysiurgisk massør.  Helle holder sig løbende opdateret op området og deltage jævnligt på kurser og uddannelser. 

I de seneste 2-3 år er interssen for yoga stødt til.  Helle har gennemført DGI’s yogauddannelse.