Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Det gode brød

Det gode brød

Vi skal starte en surdej op og lære, hvordan den skal dyrkes og passes.

Ælteteknikker og udvikling af gluten er en stor del af et godt brød, så det skal vi selvfølgelig også arbejde med.

Herefter skal vi bage både med og uden langtidshævning.

I kommer hjem med gode opskrifter og viden til at bage lækker velsmagende brød til jeres familie. Vi smager de forskellige brød - I får resten med hjem til familien sammen med jeres nyopstartet surdej.

Bemærk: Der må påregnes udgifter til råvarer, dette afregnes direkte med underviseren.