Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Sundhed med vilje

Sundhed med vilje

Vil du gerne opleve mere glæde, vitalitet, energi og fravær af sygdom i dit liv?
Ved at give din krop den rette næring og pleje, kan du skabe de rette betingelser for, at kroppen kan optimere sig selv. Det er jo det, vores krop er så fantastisk til uanset, hvad vi har budt den indtil nu. Så kort sagt, spis og lev dig til et bedre helbred. Bliv klogere på din egen sundhed og betydningen af den. Få indblik i hvad sundhed egentligt er og ikke er. Og hvor det for dig giver allerbedst mening for DIG  at sætte ind og hvordan. Det handler ikke om restriktive kure eller fanatisme, men om de gode tilvalg.
Vi har et gruppeforløb med 8-10 personer, hvor vi i et lukket forum, taler om sundhed som helhed, hvordan vi implementerer den og holder fast i den, kommer med konkrete tiltag og følger op på, hvad der måtte dukker op. Der er evidens for, at man i en gruppe lykkes bedre med at holde fast.
Der vil være små hjemmeopgaver i form af skemaer, maddagbog m.m. 
Er du klar til at gøre noget godt for dig?