Skip to content

Zoneterapi

Zoneterapi

Zoneterapien er en tusindårig gammel viden fra lande som Kina, Ægypten, Nord- og Sydamerika og er i dag en behandlingsform, som danskerne i den grad har taget til sig. Gennem forløbet lærer du om hvordan zoneterapien kan støtte kroppen til bedre balance i forhold til forskellige emner. Nogle af de emner vi tager op er:

 

Gener, børn: Kolik, forstoppelse, luftvejs- og øre problemer.

Gener, voksne:  Bevægeapparatet (fx muskel- og ledsmerter, iskias-gener, muskelspændinger), fordøjelsesproblemer (kvalme, forstoppelse og lign.), hovedpine og migræne samt stress og uro i krop og sind. Vi kommer ind på hvordan zoneterapien kan nedsætte stressniveauet i kroppen og dermed berolige et presset nervesystem.

 

Hver undervisningsgang starter med lidt teori om dagens emne og herefter arbejder vi med zoneterapien i praksis, altså helt konkrete greb til, hvordan vi griber en problematik an. Jeg viser hvordan vi kan arbejde med reflekszonerne på og under fødderne og herefter arbejder deltagerne sammen to og to og skiftes til henholdsvis at give og modtage zoneterapi. Det hele foregår i en afslappet stemning, hvor der er plads til spørgsmål, udveksling og hyggeligt samvær.