Skip to content

Vi er i fuld gang med at opdatere siden med nye spændende kurser, foredrag og ture. Vi åbner løbende for tilmeldinger og senest den 1. juli kan du se hele vores efterårsprogram. Finder du ikke det du søger, så kom forbi vores side senere og tjek vores hold. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få nyheder direkte i din mailboks.

Lær fransk på et kursus hos FOF Djursland

Fransk - Meget Letøvede

Fransk - Meget Letøvede

Har du i forvejen et lille kendskab til fransk f.eks. et skolefransk, så kom med og støv det af hos os

Vi har arbejdet med udtale, lært de første ord og de grundlæggende vendinger, men har du i forvejen et lille kendskab til fransk f.eks. et skolefransk, der skal findes frem og støves af, kan du sagtens nå at hænge på. Som på de andre franskhold er samtalen i fokus! Ud fra lettere tekster træner vi på en uhøjtidelig måde og i et roligt tempo at bygge sætninger op og udtrykke os. Kontakt gerne Solveig inden start på 26330221 hvis du er i tvivl om niveau.

Prøv kurset først 

Der er mulighed for at få en prøvegang, så du er sikker på, at niveauet passer. Kontakt FOF-kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Husk, at du stadig kan være med på mange af vores hold, selvom de er begyndt - kontakt blot kontoret og få nedsat kursusgebyret. (Vi refunderer ikke, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden efter, holdet er startet).

Kontakt til kontoret mandag-torsdag kl. 10.00-14.00 på tlf. 8632 5588.

Vi opdaterer løbende vores side med nye kurser

Finder du siden tom, er det fordi, der ikke er flere planlagte kurser lige nu, men kom forbi senere og se, hvad vi har at byde på. Eller kig i vores katalog der udkommer i uge 32.