Skip to content

Kongelige oplevelser

Kongelige oplevelser

Tag med FOF på denne tur, fyldt med kongelige oplevelser   

Vi besøger først Galleri Galschiøt og får en omvisning i et fantasifuldt kunstværksted i Odense. Vi bor som nabo til Amalienborg på Hotel Admiralen og om aftenen fejrer vi H.M. Dronning Margrethe 2 i Det Kongelige Teater. Her skal vi på gamle scene opleve Mikkel Rønnows jubilæumsforestilling med ny komponeret musik og spektakulær scenekunst, som viser Dronningens livsrejse, og vi følger regentens 50 år på den danske trone. 

SE HELE PROGRAMMET 

H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera, siden hendes far, Kong Frederik 9., tog hende med i Det Kongelige Teater som barn. I årenes løb har Dronningen skabt kostumer og scenografien til adskillige forestillinger. Derfor bliver majestætens kærlighed til teateret en helt naturlig del af musicalen.             
Denne 2-dages kulturtur indeholder også besøg på det nyrenoverede H. C. Andersen Hus i Odense. Vi går på oplevelse med audioguides og lader os indfange af den danske nationaldigters eventyrlige kreative univers, som nu har fået en arkitektur i verdensklasse. Efter en let frokost vender vi næsten mod Djursland mange oplevelser rigere og kongeligt underholdt. 

Afgang fra pavillonen, opsamling ved Rønde rutebilstation.

I prisen er inkluderet: guider, bus, formiddagskaffe/te + rundstykke, entreer, omvisninger, frokostbolle, aftensmad, morgenmad, frokosttallerken.

OBS eneværelsestillæg 980 kroner.