Skip to content

Livsnyderdage på Sydfyn

Tag med FOF og svendborgenser, rejseleder, kok og lokal madnørd Torben Folkmann og en flok gla`e og venlige fynboer til Sy`fyn.

Sydfyn beskrives ofte, med rette, som hele Danmarks Spisekammer og Fyns Grønne Have. Ikke  uden grund. Den bløde sydfynske muld er nemlig vugge for en lang række fremragende fødevarer. Sprøde asparges, saftige æbler, lokalbrygget øl og vin, karakteristiske oste og aromatiske rodfrugter.

Vi tager på opdagelse i både have og spisekammer, besøger de bedste og mest passionerede lokale producenter, smager deres gode fynske produkter, og oplever den lokale madkultur på nærmeste hold.
Der bliver også næring til hoved, ben og forundring på to tankevækkende byvandringer - en historisk og kulturkulinarisk - i den smukke og smukt beliggende købstad. Og på den anden side af Sundet tager vi på byvandring i Gl. Troense, hvor vi hvirvles ind i fortællinger om stokroseidyl, historiske haver, bindingsværk og stråtag og meget, meget mere.
På hele turen oversættes der fra sy`fynsk til dansk!

Find detaljeret program på HER - bemærk der er begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

Information

  • Dato 17.06.2021-19.06.2021
  • Adresse Grenaa, Pavillonen
    Kærvej 11
    8500 Grenaa
  • Bemærkninger Eneværelse kr. 800, 20 db.vær, 10 enkeltvær. påstigning?, allergi? depositum 2500, restbeløb 1. marts.Ca 14 dage inden affrejse fremsendes et afrejsebrev med mere detaljerede oplysninger.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 17.06.2021 08:00-00:00
2 Fredag 18.06.2021 00:00-00:00
3 Lørdag 19.06.2021 00:00-18:00

Torben Folkmann