Skip to content

Musical Margrethe - INTERESSELISTE

Vær med når H.M. Dronning Margrethe 2. fejres med en ny stor slået dansk musical. 

FOF har sikret sig billetter til Mikkel Rønnows imponerende musical Margrethe.

Det er en jubilæumsforestilling med nykomponeret musik og spektakulær scenekunst, som viser Dronningens livsrejse og følger regentens 50 år på den danske trone.

H.M. Dronning Margrethe 2. har elsket at se teater, ballet og opera, siden hendes far, Kong Frederik 9., tog hende med i Det Kongelige Teater som barn. I årenes løb har Dronningen skabt kostumer og scenografien til adskillige forestillinger. Derfor bliver majestætens kærlighed til teateret en helt naturlig del af musicalen.

Denne 2-dages kulturtur kommer også til at indeholde et besøg på det nyrenoverede H. C. Andersen museum i Odense. Her skal vi have en guided rundvisning og frokost inden vi igen vender næsen mod Djursland. Turen er endnu under planlægning, men du kan allerede nu tilmelde dig interesselisten og så modtager du før alle det endelige program med pris.

Information

  • Dato 30.06.2023-01.07.2023
  • Adresse Grenaa, Pavillonen
    Kærvej 11
    8500 Grenaa
  • Bemærkninger Kulturturen er under planlægning og program med pris forventes klar i efteråret. Når du er tilmeldt interesselisten, så modtager du det endelige program med pris blandt de første. Pladser i bussen tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.06.2023 08:00-00:00 Grenaa, Pavillonen Bente Elisabeth Endresen
2 Lørdag 01.07.2023 00:00-19:00 Grenaa, Pavillonen Bente Elisabeth Endresen
Foredragsholder

Bente Elisabeth Endresen

Bente Elisabeth stammer fra det arktiske område i Norge og har i en årrække boet på Grønland. Hun maler den arktiske og nordiske natur, naturens elementer; ild, jord, luft og vand samt kosmos. Hendes malerier balancerer mellem abstrakt og naturalistisk, med en særlig nordisk tone. Hun udstiller, afholder foredrag og er aktiv internationalt, bl.a. i projekter om klimaforandringer med kunstnere og videnskabsfolk. Se: www.benteelisabeth.dk