Skip to content

Yoga på Strandgården

Tag med yogalærer Majbritt Thomsen og FOF-Djursland til Helgenæs. Giv dig selv lov til 3 dage med fokus på dig selv, din krop og dit sind - i balance.

Yogalærer Majbritt Thomsen er uddannet hos Dansk Yoga i 1993 og har siden da undervist i Hatha-Yoga, Restorative Yoga, Hensyntagende Yoga og Meditation.

Vi skal bo på ”Strandgården” Esby Strandvej 8, Knebel Mols. Strandgården er en idyllisk gård på Helgenæs omgivet af skøn natur, dyreliv og det friske hav. Vi vil hele weekenden blive forkælet med dejlig mad baseret på lokale råvarer. Vi mødes 7. maj kl. 14.30 til velkomstmøde og har frem til søndag 9. maj kl. 11.00 - en forlænget weekend med plads til selvforkælelse og dejlig mad baseret på lokale råvarer.Hver dag kl. 7.30 starter med 1½ times morgen-yoga, hvor vi vil udføre yogaøvelser, som en god start på dagen. Vi afslutter med en dejlig afspænding, der giver energi til hele dagen. Efter morgen-yoga nyder vi en dejlig vegetarisk og økologisk brunch. Dagen er efter til fri  disposition og du bestemmer selv, hvad du vil fylde din dag med.

Sidst på eftermiddagen kl. 16.30 vil vi igen udføre 1½ times yogaøvelser, der så mest gælder udstrækning og til sidst igen afslutte med en dejlig afspænding. Husk afslappet tøj der kan bruges både ude og inde. Tag gerne håndarbejde og en god bog med, da der også bliver tid til hygge.YOGA er for alle - uanset baggrund, krop eller erfaring.

YOGA er vejen til fordybelse, til at finde indre ro, harmoni og balance.YOGA er at komme ind i dig selv, høre stilheden og lytte til, hvad du har brug for.YOGA stilner sindet.

I prisen kr. 3250 er inkluderet undervisning, vegetarisk og økologisk mad og drikke samt ophold i dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg kr. 400. Beløbet betales ad en gang.

Medbring selv sengelinned, håndklæder og personlige ting. Yogaudstyr findes til personligt brug. FOF kan evt. arrangere samkørsel. Giv en melding hvis du kan have nogen med - eller hvis du gerne vil køre med.

Se hele programmet HER

Information

  • Dato 15.08.2021-17.08.2021
  • Adresse Strandgården
    Esby Strandvej 8
    8420 Knebel
  • Bemærkninger I prisen kr. 3250 er inkluderet undervisning, vegetarisk og økologisk mad og drikke samt ophold i dobbeltværelse. Medbring selv sengelinned, håndklæder og personlige ting. Yogaudstyr findes til personligt brug. Giv besked ved ALLERGIER.FOF kan evt. arrangere samkørsel. Giv en melding hvis du kan have nogen med - eller hvis du gerne vil køre med.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 15.08.2021 14:30-11:00 Strandgården Majbritt Thomsen
2 Mandag 16.08.2021 14:30-11:00 Strandgården Majbritt Thomsen
3 Tirsdag 17.08.2021 14:30-11:00 Strandgården Majbritt Thomsen

Majbritt Thomsen

Majbritt Thomsen er uddannet hos Dansk Yoga i 1993, og har siden da undervist i Hatha Yoga, Genopbyggende Yoga, Hensyntagende Yoga, Mindfulness og Meditation.

Majbritt underviser desuden på forskellige yoga-rejser og retræter.