Skip to content

FOF Frederikssund bliver nu en del af noget større. I et samarbejde med FOF Roskilde, FOF Lejre, FOF Holbæk og FOF Odsherred dækker vi nu hele "Fjordlandet" Det betyder mange flere tilbud til gavn og glæde for alle vores deltagere. Administrationen centraliseres i FOF Roskildes lokaler, Skomagergade 15, 3. sal og det er også herfra tilmeldinger fremover administreres. Klik på ”Se alle kurser” og se alle vores tilbud efterhånden som de bliver lagt op.

Generelle vilkår & betingelser

Tilmelding og betaling
Tilmelding kan ske på hjemmesiden, www.fof.dk/frederikssund, på mail til frederikssund@fof.dk eller på telefon 53 61 63 05.
Ved tilmelding på hjemmesiden kan der betales med Dankort /VISA-Dankort*. Beløbet trækkes først, når det er sikret, at der er plads på holdet. Hvis du tilmelder dig på mail eller telefon, modtager du en mail med betalings ID til Netbank.

*EU’s skærpede sikkerhedskrav betyder, at du fremover skal godkende dine betalinger på nettet på en af følgende måder:

NemID: Du vil blive bedt om at indtaste dit NemID brugernavn samt adgangskode og herefter bekræfte via NemID appen på din telefon eller NemID nøgleviser.

SMS-kode: Du modtager en engangskode på SMS fra Nets, som du skal indtaste ved betaling.


Betalingsfristen skal overholdes. Manglende betaling regnes ikke som en framelding.

Framelding/tilbagebetaling
Bliver du forhindret i at deltage, beder vi dig give os besked hurtigst muligt. Tilbagebetaling af kursusgebyret kan ske indtil 14 dage før kursets planlagte start, dog med fradrag af administrationsgebyr på kr. 100,-. Tilmelding til foredrag er bindende, og der er ingen tilbagebetaling. Kan et kursus eller foredrag mod forventning ikke sættes i gang, returneres hele indbetalingen.

Start og varighed
Startdatoen er angivet ud for de enkelte kurser. Der er ved kurserne anført antal mødegange. Bemærk venligst, at der kan ske en tilretning af timetallet på musikholdene, hvor timetallet tilpasses antallet af kursister.

Der tages forbehold for ændring af underviser, tidspunkter og undervisningssted.

Et foredrag varer normalt 1,5-2 timer inkl. spørgsmål, debat og ca. 10 min. pause. En lektion er 45 min.

Igangsætning
Kurser igangsættes kun, hvis der er tilstrækkelig mange tilmeldte (betalende). Kun tilmeldte får besked om evt. aflysninger eller ændringer. Husk derfor tilmelding, så du ikke går forgæves.

Materialer
Udgifter til materialer, bøger og kopimateriale er ikke medregnet i deltagerprisen

Pensionistrabat:

Er du er førtids- eller folkepensionist og har bopæl i Frederikssund kommune, tilbyder FOF Frederikssund 10% rabat på alle kurser, fra hold 20050 til hold 20530. Der ydes ikke rabat på foredrag, musikforedrag, ture og oplevelser.  

Handicaperklæring

På Handicap- og hensyntagende hold skal udfyldes en handicaperklæring .

Derfor beder vi dig om dit CPR.NR
Hvis du er bosiddende udenfor den kommune, hvor dit kursus afholdes, skal du opgive hele dit CPR.NR.. Vi er forpligtet til at indberette deltagere fra andre kommuner til "vores kommune", som efterfølgende modtager refusion fra din hjemkommune.

Forbehold & Force majeure
FOF tager forbehold for trykfejl og prisændringer.

Hvis der er tale om situationer, som vi ingen kontrol har over eller ikke kan forudsige, fralægger vi os ansvaret for ikke gennemført undervisning.

Handicaperklæring

På Handicap- og hensyntagende hold skal udfyldes en handicaperklæring 

OPLYSNING OM KLAGEMULIGHEDER:

En klage over en vare eller tjenesteydelse (kursus) købt hos FOF Frederikssund, kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for klageløsning. Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby.