Skip to content

NY DATO: Vores Workshop med blomster og naturens materialer er flyttet til lørdag den 9. april kl. 10.00 - 15.20

Flyskrækkursus

Flyskrækkursus

Flyskrækkursus

Slip din flyskræk - og få din frihed tilbage.

Får du hjertebanken og svedige hænder bare ved tanken om at skulle op og flyve. Er det en gåde hvordan flyet over hovedet kan flyve, er du skrækslagen når der er turbulens eller tænker du konstant på om vingerne eller flyet nu holder til turen. Hører du til dem som helt afskærer dig fra at flyve, eller mangler du et overblik over hvilke værktøjer og behandlingsmuligheder som findes, så er der hjælp at hente. 

FOF Frederikssund har sammensat et kursus hvor du lærer hvordan du kan komme af med din flyskræk gennem indgående viden omkring flyvningens aspekter som bl.a.

  • Aerodynamik, hvad gør at flyet kan holde sig oppe i luften.
  • Vejr og turbulens, lær om de påvirkninger som flyet udsættes for.
  • Flyets tekniske pålidelighed, hvis nu noget går i stykker.
  • Krav til besætning og deres uddannelse.
  • Og selvfølgelig om den sikkerhed som luftfarten er reguleret med.

Kurset afsluttes med et modul som handler om hvorfor får vi angst og fobier og der gives anvisninger til, hvordan du selv kan forberede dig til flyveturen. Du kan med enkle øvelser lære at takle skrækken i hverdagen - En form for mentaltræning, som om programmerer hjernen. Der gives anvisning på, hvordan man med kinesiologien som værktøj kan teste hjernen. Der demonstreres øvelser til selvbehandling, ligesom der gives anvisning på hvordan angstfyldte reaktioner som flyskræk, højdeskræk, mørkerædsel og angst for små rum kan forebygges.

Ole Nørskov-Nielsen

Erhvervs pilot og har i mere end 35 år fløjet 22.000 flyvetimer.

Ole har også en fortid som flymekaniker og har en uddannelse som hypnoterapeut.

Heidi Maria Schønberg

Har erfaringer med mennesker og udvikling som underviser og formidler for ledere og medarbejdere i erhvervslivet siden i 1994.

Heidi arbejder specielt med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocessor, fobi-behandling samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen. Har en solid erfaring som coach for ledere og medarbejdere i erhvervslivet, konsulenter, specialister, sekretærer og andre mennesker i vidt forskellige brancher og livssituationer. ’