Skip to content

I perioden torsdag 21. sept. kl. 18:00 - fredag 22. sept. kl. 02:00, kan du desværre ikke tilmelde dig vores kurser, arrangementer m.m., da vi opdaterer alle aftenskolernes bagvedliggende systemer. Beklager din ulejlighed.

Bag om "Badehotellet" med Jens Jacob Tychsen

Bag om "Badehotellet" med Jens Jacob Tychsen

Jens Jacob Tychsen - også kendt som Hr. Weyse - tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I dette eksklusive musikalske foredrag viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst superunderholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til. Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Succesen fortsætter med en 10. sæson af Badehotellet. Den nye sæson, der bliver på otte afsnit, får premiere på TV 2 i 2024.