Skip to content
Foredrag og koncerter i FOF

Kulturhøjskolen

Kulturhøjskolen

Kulturhøjskolen hos FOF er et hyggeligt fællesskab, hvor du møder andre kulturinteresserede og engagerede foredragsholdere, der fører dig rundt om mange facetter i tilværelsen: kunst, historie, etik, personlige skæbner, sang, musik, dannelse og aktuelle samfundsspørgsmål. Vi mødes en gang ugentligt eller hver anden uge, afhængig af det hold, du er tilmeldt. Her vil vi uddybe og belyse emner, som er meningsfulde for vort liv. 

Kulturhøjskolen tirsdag hver uge kl. 10.00 - 12.00 og kl. 13.30 - 15.30: 

PROGRAM FOR TIRSDAGENE: Download Kulturhøjskolens program for tirsdagsholdene her

 

Kulturhøjskolen onsdag hver anden uge kl. 10.00 - 12.00:

PROGRAM FOR HVER ANDEN ONSDAG: Download Kulturhøjskolens program for onsdagsholdet her

 

Sådan skriver du dig på ventelisten

Vi har 3 ventelister til Kulturhøjskolen: Tirsdag formiddag, tirsdag eftermiddag og onsdagsholdet. Ventelisterne er pt. lige lange. Det er gratis at stå på ventelisten.

Du skriver dig en af ventelisterne ved at klikke på ordet "Venteliste" på det pågældende holdkort herunder. Derefter modtager du email, som bekræfter, at du er på ventelisten. Hvis du er berettiget til nedsat pris, beregner vi den, når du tilbydes en plads.

Du kan forvente, at vi ca. 1 gang årligt spørger dig, om du fortsat ønsker at blive stående på ventelisten. Dette gør vi for at have et reelt billede af ventelistens omfang.

Når der bliver en plads til dig ...

Når der bliver en plads til dig, sender vi dig en email og en faktura-email. Ønsker du pladsen, så betaler du fakturaen. Derefter vil du modtage en tilmeldingsbekræftelse på email med datoer for mødegange.

Ønsker du ikke pladsen, så besvar emailen så hurtigt som muligt og skriv, at du ikke ønsker pladsen. Så kan vi tilbyde pladsen til en anden.