Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev
fof herning ole jørgensen højhuset fællessang og fællesspisning

Forsamlingshuset - i selskab med Halfdan Rasmussen

Et forsamlingshus er oprindeligt et kulturhus, der kan byde på både foredrag, debatter og fester. Her byder vi på et foredrag i bedste forsamlingshusstil og det foregår i Højhusets hyggelige lokaler. Vi serverer kage og kaffe.

Vi starter med et oplæg en halv times tid i selskab med fabelagtige Halfdan Rasmussen, drikker kaffe og fortsætter med oplægget og slutter med en sang. Vi hylder nogle af vores forfattere, digtere, sangskrivere m.m. – skønne ord, finurlige vendinger, store personligheder og alt det der findes indimellem. Vi byder ind til festlige oplæg og fællesskab – gerne i en dialog med hinanden. Vi vil også synge en sang eller to.

Det er Ole Jørgensen, der er vært ved disse arrangementer og vil stå for musik, sang og oplæggene.

Tag vennerne under armen og kom med til hygge og god stemning.

Information

  • Dato 09.03.2025-09.03.2025
  • Adresse Højhuset
    Højskolevej 11
    7400 Herning
  • Bemærkninger Der er fri placering ved vore foredrag og koncerter, så er I flere, der vil sidde sammen, så kom i god tid. Dørene åbnes 30 minutter før i forbindelse med foredrag og 45 minutter før ved koncerter. Der er ikke pause under vores koncerter, men der kan forekomme en lille pause under vores foredrag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 09.03.2025 14:00-16:00 Cafè Dyrby's